Hårtrender 2019

Under de senaste åren har vi med spänning sett hur nya färgningsmetoder och nya spännande sätt att raka och frisera håret har dykt upp. Vilka trender kommer att stanna kvar och vilka kommer att försvinna?

Nyfiken på vilka hårtrender som kommer vara heta under det kommande året? Här är några bra tips att lägga på minnet innan du ska fixa snyggaste frisyren för året.

Balayage och andra spännande färgningsmetoder

Balayage, metoden där man färgar håret i en gradient från mörkt i hårbotten till ljust i hårtopparna har varit omåttligt populärt de senaste åren. Av många ansett som ett kreativt sätt att hantera en utväxt från blondering, har det kanske tack vare just detta blivit ett populärt sätt att ge ett större djup och snygga kontraster i håret. Med tanke på att nittiotalet fortfarande är rykande hett så tror vi att trenden kommer att stanna kvar, kanske i en lite mer punkig och mindre glamourös tappning?

Kreativa frisyrer med trimmer

Korta, välskötta frisyrer som åstadkoms med rakapparat och trimmer har setts på vart och vartannat huvud under det senaste året. Superkort hår i nacke och ovanför öronen och något längre uppe på huvudet har varit varje herrsalongs standardfrisyr. Något som blivit allt mer populärt är att skapa motiv eller jack i det kortsnaggade håret med hjälp av en trimmer. Kommer den supervälskötta, korta looken att hålla måttet ända in i 2019? Vi tror att den kommer att överleva ett bra tag till. Folk har ännu inte tröttnat på det korta och vältrimmade, även om de mest extrema och assymetriska frisyrerna kanske kommer att dämpas något i sin popularitet.

Den kvinnliga boben

Den halvlånga boben var en nygammal favorit under det senaste året och den kommer troligen att vara fortsatt populär hos den kvinnliga befolkningen även under 2019. Frågan är om den kommer att vara prydlig och välkammad eller ha något av en mer beach-inspirerad look? Vi kan bara vänta och se. Med tanke på att det har varit populärt med både lite slarviga frisyrer och mer välskötta sådana får vi se hur det kommande året utvecklar sig i den frågan.