Klä dig i teknik

Att följa trender är något som de flesta av oss gör. Men då har det oftast varit att vi ska välja pasteller eller stora glittrande örhängen. Inte att vi ska ha den senaste tekniken på oss. Men, nu är det 2014 och det är nya trender som råder.

Att klä dig i teknik? Hur smakar dessa ord och vad får du för bilder? Det här med att vi enbart ska vandra omkring med en telefon i handen eller sitta med en surfplatta i knät är så förra året när det kommer till vad de stora teknikjättarna har planerat för oss. Nu gäller det att vara smart.

Smarta accessoarer

Man skulle kunna säga att 2014 är året som vi ska bli ännu smartare än vad vi redan är. Och hur ska vi då göra det om inte med att klä oss i en mängd olika smarta accessoarer. Nu finns det allt från smarta klockor, armband och de smarta glasögonen från Google. Och det kommer bara mer och mer saker som får oss att skrika wow och tänka att nu kan det inte bli bättre. Snart är 3D-telefonen på ingång och vem vet hur 3D marknaden kommer att utvecklas.

Med de möjligheter som dagens teknik klarar av så är det enda som sätter gränserna för vad som kan framställas vår egen fantasi. På bags4fun finner du även det rätta tillbehören för att skydda dina nya accessoarer på bästa sätt. Men självklart även snygga väskor och andra tillbehör för den delen.

Mycket inom idrotten

Det finns många framsteg inom idrotten när det kommer till den smarta tekniken som vi kan bära med oss och som blivit en liten trendig svala. Och i ett land där vi blir allt med hälsomedvetna så vill vi självklart ha den bästa tekniken och den bästa utrustningen så vi kan träna och mäta våra resultat.