Drömmen om att bli modell

Nu behöver du inte spatsera runt i Gallerian och hoppas på att någon modellargentur ska spana in dig och erbjuda dig ett härligt modellkontrakt. Nu kan du även passa på att antingen vara med i något modellprogram såsom Top Models eller Modellpojkarna eller så kan du nu även surfa in på klädsajten www.stylepit.se där du nu inte bara kan shoppa det senaste inom mode utan nu har chans till att bli modellen du alltid drömt om och få vara deras modell. Hur spännande är inte det?

Det unika utseendet

Men, vad är det ultimata utseendet och hur ska du se ut kanske du undrar! En bra fråga som inte har något klockrent svar utom att du ska se ut som dugör och lyfta fram dina drag än att försöka vara någon annan. Jennie Runk har hyllats som modellen med lite mer hull på kroppen i H&M nya baddräktskampanj och supermodellen Kate Moss är inte den längsta modellen i världen men det gick bra för henne. Så, vad som är hett just nu handlar om hur samhället mår. Och det du kan göra är att vara dig själv och ta hand om dig själv: ät, träna och ta hand om din hy så ökar chanserna.

Vill du vinna tävlingen på Styletpit så är det bara att gå in och gilla på Facebook för att sedan se om du blir en lycklig vinnare varje vecka som någon lottas ut att få ett kontrakt med dem. För at locka och öka nervositeten kan vi säga att en av domarna är J Alexander. Spännande eller hur?