Garderobsrensning

Vi vet, ibland kan det vara svårt att göra sig av med plagg. Plagg som följt med en länge och som du tror du kommer sakna om det försvinner. Men, saken är det att i nio av tio fall så saknar vi inte det vi ger bort – för ge bort plaggen ska vi göra. Utan vi finner en stor lättnad och känner ett nytt sug att få bege oss ut för att shoppa nytt. Det är lite som att e blod: vi är först lite tveksamma, men sedan när det är klart så känner vi oss lite lättare – bokstavligt talat, och har mer energi.

Att tänka på

Vad du ska tänka på är att det finns pengar att tjäna på dina garderob. Och, även om du inte känner för att sälja dina plagg, så bör du skänka de till någon välgörenhetsorganisation. Det är först då som du kan få bege dig ut och shoppa igen med gott samvete. Ett annat bra tips är att lägga upp en annons för att få dina plagg, eller varför inte andra saker också när du ändå är i farten. Du kan annonsera gratis på Fyndtorget smidigt och snabbt.

Vårens varma trendfärg

Ja, våren är på intåg och den färg som vi ska leta efter är den gula härliga. Och, även om vi har svårt för att soppa starka färger så kommer det nog inte bli några problem denna gång då vi längtar så otroligt efter våren. Så, leta upp de lejongula plaggen och även leopardmönster så kommer du vara lika inne och uppskattad som självaste solen.