Hitta din stil

Egentligen så kan man ju säga att vi alla har en egen stil – mer eller mindre. Och vissa sticker ut mer än andra. När det kommer till ett samhälle som bara blir mer och mer tollerant och där det är viktigt att vi ska kunna visa vår egen personlighet genom hur vi lär oss kan det frö många bli jobbigt då man inte vet hur man ska tänka eller hur man vill klä sig. Det kan lätt leda till att vi endast drar på oss ett par blåjeans med en t-shirt till och är nöjda. Nöjda fast vi egentligen vil vara lyckliga. Så, här kommer lite härliga råd om hur du kan tänka.

Bra modetips

Innan vi går in på lite olika stilar och trender så kan det vara bra att tala om att det är smart att shoppa dina kläder på nätet. Dels för att du får ett stort utbud samt att du kan se modellerna och hur plaggen ser ut på. Det kan skapa en större trygghet. Stylepit.se är en sajt som erbjuder mängder av kläder och accessoarer till träningskläder. Kolla igenom våra tips och besök sedan sajten för att shoppa loss en helt ny garderob.

  • För den bekväma – När det kommer till att vara bekväm och lite nedtonad kan du bli fantastiskt snygg och se helt rätt ut med några enkla knep. Här gäller det att tänka på passformen. Plaggen måste sitta snyggt när de är så diskreta. De ska nästa se skräddarsydda ut. Använd dig av bra material och bra kvalité som kommer din outfit att lyfta. För, det är skillnad på ett par svarta byxor med en vit topp, och ett par svarta byxor med en vit topp.
  • För den som vågar – här gäller det att tänka färg och att du ska vara bekväm idet du bär. Om du går efter kläder från modemagasin så du följer de rätta färgerna så kan det inte bli fel.
  • För de som vill vara inne – vill du vara hetast så gäller det att följa stjärnorna och känna vad som kommer vara snyggt och inne innan alla andra gör det. Pröva, det är kul!

Ja, ett annat bra tips är att läsa om vad stajlister tycker är snyggt och rätt i tiden.