Kläderna vi älskar

I detta inlägg djupdyker vi ner i klädernas fantastiska värld och skriver om mode, shopping, kreativitet samt festfina klänningar för de mest speciella tillfällen – så som en bal eller kanske en lyxig fest.

Butikkungsgatan.seI SvD kan vi läsa om hur en journalist på samma tidning nyligen valde att ha ett år utan shopping. Det blev till slut en bok. Men vi som faktiskt gillar att shoppa och köpa nytt kanske inte behöver skriva av hela konceptet rakt av, däremot finns det en del roliga saker som artikeln bjuder på som faktiskt är väldigt tänkvärda. Bland annat att det finns så mycket i våra garderober som vi kan använda, göra om, piffa till och utsmycka med broderier och rosetter, för att inte helt sluta använda eller slänga.

Sedan om man som de flesta gillar att införskaffa nya plagg inför något speciellt, så som en bal, ett bröllop eller en lyxig och glamourös fest så går det utmärkt att göra så via Sofiamoore.dk. Här finns klänningar för de mest särskilda och fina tillfällen.

Samma kläder varje dag eller påhittighet?

I Arbetarbladet kan vi läsa att det i många branscher är självklart att arbetsgivaren står för arbetskläderna, särskilt då arbetet sliter på plaggen – så som inom industrin eller på en lokal parkförvaltning. Eller varför inte på ett sjukhus där hygien är det viktigaste när det kommer till det vi har på oss på kroppen. Men vi som allt som oftast har våra egna kläder på jobbet, vi måste tänka lite extra när vi fixar oss om mornarna, något som vissa tycker är stressigt. Andra tycker självklart att det är fantastiskt roligt att få mixa och matcha för att sedan komma till jobbet i en air av kreativitet och påhittighet.

Via denna sida kan du som har det lite klurigt att komma på vad du ska ha på dig om dagarna, inspiration och tips för att skapa en stilsäker och läcker look helt enkelt.