Sex and the City mode, skor & rykten

Om det finns någon tv-serie som startat flest modetrender i vår moderna tid så är det Sex and the City med Sarah Jessica Parker i huvudrollen – och nu ryktas det om att en tredje film om de fyra vännerna är på tapeten!

Sex and the city carrie sarah jessica parkerÄr det någon som förtjänar att kalla sig för en fashionista och trendsättare så är det skådespelerskan Sarah Jessica Parker, eller kanske rättare sagt Carrie Bradshaw vilket var hennes karaktär. Till exempel var Bradshaws namnhalsband något som frekvent visades i serien och nu bärs av tusentals kvinnor världen över, och det går fortfarande att finna liknande eller identiska halsband hos exempelvis http://familjesmycken.se/ och andra juvelerare. Men något som serien verkligen skapade var livsstilen ghetto fabulous, vilken SvD beskriver som att man köper såväl bling, skor och märkesväskor som man egentligen inte har råd med. Och det var sannerligen något som karaktäriserade serien och även satte då relativt okända märken på kartan som bland andra skor från Jimmy Choo, Christian Louboutin och Manolo Blahnik – vilka vi vanliga dödliga ibland kan ha svårt att ha råd med. Men detta är något som Sarah Jessica Parker vill ändra på och har nu lagt till titeln designer på sin meritlista då hon skapat ett alldeles eget skomärke vid namn SJP. Enligt Expressen är det nämligen med hjälp av just Carrie Bradshaw och Sex and the City som Parker hoppas få spridning på sina skor – som är långt mer överkomliga i pris än de märken som Bradshaw ses strutta runt i, i tv-serien och i filmerna. Och på tal om film. Senaste ryktet är att det kanske blir en tredje Sex and the City film!

Ny film?

Enligt rykten som bland andra Västerbottens-Kuriren skriver om kan det vara tal om att det blir en ny film om Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Tidningen skriver exempelvis att det är flera i det gamla tv-gänget som är intresserade av en återförening och ytterligare konversationer mellan Sarah Jessica Parker och hennes kollega Kristin Davis, som spelar Charlotte, spär på ryktet. Parker ska nämligen ha skrivit den kryptiska kommentaren: ”Heard the news?”. Och inte blir det bättre av att hon dessutom nu i maj publicerade en bild på Instagram där hon tillsynes lämnar en butik och vid sidan om henne har man satt upp avspärrningar där en folkmassa är samlad och fotar henne – och kanske ett filmteam bakom?