Stiller och Wilson stal modeshow

Nu är det vår och med våren kommer det spännande catwalks från de stora modehusen. Nu blev dock modellerna ställda i skuggan av att Ben Stiller och Owen Wilson kom in och promotade den nya Zoolander två.

Alla som har sett Zoolander vet att det är en galen film som handlar om två manliga modeller som tävlar om att bli bäst och att då Zoolander, spelad av Ben Stiller har en speciell look som får hela världen att blekna. Nu kommer uppföljaren som även kommer att regisseras av Jennifer Anistons kille Justin Theroux även känd som skådespelare i Miami Vice.

“I november förra året rapporterade Deadline att Penelope Cruz kommer att göra en roll i filmen och att Stiller själv inte kommer att regissera uppföljaren.” (läs mer)

Zoolander 2

763843-catwalkVilket sätt kan vara bättre att promota den nya filmen på om inte genom att göra det på den största modescenen som går att finna: på Valentinos catwalk och då utklädda som deras rollfigurer. Detta mottogs med jubel och fick många att bli spända. För nu när våren har trillat in är det många som börjar rensa garderoben för att få plats med det nya. Då trender kommer och går kan det vara kul att se tillbaka på föra årets mode och se till de förändringar och vad som är aktuellt nu. För desto tidigare man är ute med de nya trenderna, desto mer rätt kommer man att vara när alla går runt i samma mönster och färger. kanske kan man även bli inspirerad av den nya Zoolander-filmen?